Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hair & beauty? Lees dan onze nieuwsberichten of volg ons op Facebook of Instagram. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste trends!

Fijne feestdagen!

Guido Coiffure wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020! Wij zien u in het nieuwe jaar graag in onze salon! Team Guido Coiffure

Lees verder »

CONTACT

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Guido Coiffure staat voor u klaar! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN?

BEL 026-3338180

Berichtgeving inzake het corona virus

Beste klanten van Guido Coiffure,

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het corona virus hebben wij helaas moeten besluiten om de deuren van de salon voor 3 weken te sluiten. Naar verwachting zullen wij op dinsdag 7 april onze deuren weer openen. In de tussentijd zullen wij u zoveel mogelijk informeren via onze nieuwsbrief en social media.

Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen. Wij vragen uw begrip voor deze situatie en hopen u na deze periode weer in goede gezondheid te verwelkomen in onze salon.

Heeft u nog vragen? Dan staan wij uiteraard in deze periode klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Met vriendelijk groet,
Team Guido Coiffure