Haarproducten

Bij Guido Coiffure werken wij uitsluitend met hoogwaardige haarproducten zoals Matrix, Biolage en Olaplex. Niet alleen goede producten die jouw haar voeden en verzorgen maar ook producten die jouw haar perfect stylen en in model houden.

haarproducten voor een Goede verzorging

Het gebruik van goede haarproducten is essentieel om je haar langer mooi, gezond en verzorgd te houden. Hierdoor kun je langer genieten van je coupe.  Een goede haarverzorging mag niet ontbreken in je dagelijkse beautyritueel. 

Haartype

Ieder haartype heeft een specifieke styling of verzorgingsproduct nodig. Dus heb jij steil, krullend of golvend haar? In onze salon hebben wij voor ieder haartype een geschikt product. Ook voor gekleurd of omgevormd haar hebben wij speciale producten. Weet je niet welke producten geschikt zijn voor jou haar? Vraag het één van onze stylisten om advies. Of neem contact met ons op.

Extensions en weaves

Naast verzorgings- en stylingsproducten hebben wij ook een breed assortiment aan hairextentions en weaves van Hairtalk en Humano Hair. Beide merken maken prachtige extentions van 100% echt haar in een uitgebreid kleurenpalet. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Loop even bij ons binnen of maak een afspraak

A Abubu
2021-11-17
Super vriendelijk en kundig personeel. Ik ben 10 jaar jonger gemaakt. Kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Dik tevreden.
Erroll Klein Wassink
2021-11-14
Prachtig & efficiënt ingericht , ! Gastvrij en parkeergarage naast de deur. Heerlijk koffie en een meester coiffuer !
Ineke Kemper
2021-05-26
Na jaren weer terug bij Guido in Oosterbeek. Nog steeds een top zaak!
Riet Gerritsen
2021-03-03
Geweldig om, na maanden, weer naar Guido te mogen gaan. Na de behandeling voel je je meteen een totaal ander mens. Heerlijk.