Team

Ontmoet het team van Guido Coiffure. Alle stylisten hebben ruime ervaring en volgen de laatste haarmode op de voet. Zij staan voor de creatieve invulling en uitstraling van de salon.

JESSICA

Salonmanager

RAOUL

Salonmanager

MARIJE

Topstylist

Marissa

Topstylist

Kim

Topstylist

Denise

Hairstylist

Esmee

Junior stylist

Emma

Junior stylist

Margareth

Gastvrouw

Claire

Leerling

Soleil

Stagiaire

Fleur

Schoonheidsspecialist

SOLLICITEREN?

Ben jij een diplomeerd hairstylist en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Bij Guido Coiffure zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde en enthousiaste collega’s. Stuur je c.v. naar info@guidocoiffure.nl en wij nemen spoedig contact met je op.

STAGEPLAATS

Guido Coiffure is een erkend leerbedrijf en geeft de ruimte aan leerlingen van de vakopleiding om zich op de werkvloer te ontwikkelen. Ben je op zoek naar een stageplaats? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@guidocoiffure.nl!

CONTACT

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Guido Coiffure staat voor u klaar! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

AFSPRAAK MAKEN?

BEL 026-3338180

Berichtgeving inzake het corona virus

Beste klanten van Guido Coiffure,

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het corona virus hebben wij helaas moeten besluiten om de deuren van de salon voor 3 weken te sluiten. Naar verwachting zullen wij op dinsdag 7 april onze deuren weer openen. In de tussentijd zullen wij u zoveel mogelijk informeren via onze nieuwsbrief en social media.

Heeft u reeds een afspraak geboekt? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om deze afspraak te verplaatsen. Wij vragen uw begrip voor deze situatie en hopen u na deze periode weer in goede gezondheid te verwelkomen in onze salon.

Heeft u nog vragen? Dan staan wij uiteraard in deze periode klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Met vriendelijk groet,
Team Guido Coiffure